Begeleiding

Jaap van Muijden, Muzikale begeleidingj.vanmuijden
Ik ben Jaap van Muijden, geboren in Leiden in 1965.
Als kleine jongen al kon ik niet van het electronische orgel van mijn vader afblijven, dus werd er besloten dat ik maar degelijke lessen moest gaan volgen.
Vanaf mijn zesde jaar heb ik orgelles gehad, eerst populaire muziek maar na een paar jaar werd dat serieuzer en meer klassiek gericht.
Toen ik 12 jaar oud was mocht ik wekelijks in Leimuiden op het kerkorgel van de gereformeerde kerk oefenen. Vanaf mijn 19e jaar ben ik als kerkorganist begonnen, eerst in Leimuiden, later ook in Oude Wetering en nog weer later in Amsterdam.
In 2004 heb ik bevoegdheid III gehaald als organist, en momenteel volg ik diezelfde opleiding als cantor. Het kerkkoor van Oude Wetering staat sinds 2003 onder mijn leiding. In november 2009 ben ik officieel aangesteld als cantor-organist van de protestantse gemeente in Oude Wetering.

Jan Sikkema, Muzikale begeleiding
Mijn naam is Jan Sikkema en ben getrouwd met Anneke. JanSikkema
Anneke is ook lid van Song of Joy en zingt bij de sopranen.
Wij hebben 3 kinderen: Martine, Jeroen en Sander.
Met veel plezier begeleid ik al jaren Song of Joy tijdens de repetitieavonden op de piano (tegenwoordig hebben we in De Spil een vleugel ter beschikking).
Muziek is heel belangrijk in mijn leven. Muziek is emotie. Bijna iedere week speel ik tijdens de zondagochtenddiensten van de SOW-gemeente in De Spil op het orgel.
Ik speel al sinds mijn 11e jaar orgel. Ik oefende op een klein Riha orgeltje bij ons thuis.
Het is wel leuk om te vermelden dat Theo Griekspoor mijn orgelleraar was.
Ik hoop het koor nog vele jaren te begeleiden en de zang muzikaal te ondersteunen.
Zo mogen we met elkaar God eren.